top of page
Tropiske Blade

Om mig

Jeg er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet i 2018, er medlem af Dansk Psykolog Forening og autoriseret af psykolognævnet. Jeg har arbejdet med terapi som selvstændig psykolog, siden jeg blev færdig med uddannelsen.

Det er vigtigt for mig at opretholde et højt fagligt niveau, og derfor deltager jeg løbende i kurser og supervision. 

Jeg laver samtaleterapi, fordi jeg slet ikke kan lade være! Jeg brænder for terapi, fordi jeg selv har oplevet hvor stor en forskel det kan gøre for både livskvalitet og for glæden ved livet. At være psykolog er for mig et kæmpe privilegie og et ansvar, som jeg tager meget alvorligt. 

Derfor har jeg også stort fokus på at møde dig i øjenhøjde som det menneske, du er. Det er rigtig vigtigt, at du kan føle dig tryg og tilpas i relationen til mig. Forskning viser nemlig, at netop relationen til din psykolog er afgørende for, at du oplever effekt af terapien.

I terapirummet er jeg ikke en ekspert, som sidder med alle svarene, men i stedet en rejsekammerat, som du kan støtte dig til og være nysgerrig sammen med. Sammen tilrettelægger vi terapien, så den passer til lige netop dig og de udfordringer, du ønsker hjælp til. 

Jeg har erfaring med blandt andet behandling af stress, kriser, selvværdsproblematikker, sorg, depression og angst.

Jeg tilbyder en gratis forsamtale af 30 minutters varighed til alle nye klienter. 

PXL_20230831_113954017end_edited.jpg
bottom of page