top of page
Tropiske Blade

Terapi og metode

Der kan være mange grunde til, at du er havnet på denne side. Måske kæmper du med stress, angst eller depression? Måske ønsker du hjælp til at håndtere udfordrende relationer til dine nærmeste, eller relationen til dig selv? Måske véd du ikke engang selv, hvad du har brug for, men kun, at livet er svært lige nu, og at du har svært ved selv at se dig ud af det.

Uanset hvad du kæmper med lige nu, skal du vide, at der er hjælp at hente. 

Jeg sidder klar til at hjælpe dig med at finde ind til dét, der er allervigtigst for dig, og til at stille skarpt på dine værdier og handlemuligheder. Nogle gange kan man selv være faret så meget vild i sit eget liv, at man har svært ved at se nogen muligheder. Nogle gange savner man bare én at snakke med.

Uanset dit udgangspunkt er du velkommen hos mig – her kan vi tale om det hele.​

Som autoriseret psykolog har jeg erfaring med behandling af en bred vifte af psykiske lidelser - blandt andet: 

  • Stress og overbelastning

  • Angst

  • Depression

  • Eksistentielle kriser

  • Selvværd 

  • Tab og dødsfald

Metode

Jeg arbejder med udgangspunkt i den 3. bølge af kognitiv terapi, og er særligt inspireret af Compassionfokuseret terapi (CFT).
CFT er en evidensbaseret metode, som har vist sig effektiv til behandling af en bred vifte af psykiske lidelser. Formålet med metoden er at lære at kunne møde sig selv med medfølelse og villighed til at være med de store og til tider ubelejlige følelser, vi som mennesker kan blive ramt af. 

Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere om metoden her

Som psykolog gør jeg ofte brug af metaforer og sproglige billeder, som for mange kan gøre det lettere at huske og arbejde med ellers komplicerede mentale teknikker. 

Jeg tilpasser selvfølgelig altid terapien til den enkeltes behov - terapien skal passe til dig, ikke omvendt. Derfor har jeg også fokus på, at vi løbende evaluerer på, om terapien er det rigtige for dig. 

Sammen vil vi forsøge at stille skarpt på, hvad du har allermest brug for at få ud af terapien - og om jeg er det rette match til lige præcis dine behov. 

Book en gratis og uforpligtende forsamtale her. 

 

Priser: 

En almindelig samtale varer ca. 45 minutter (inklusive betaling og evt. booking af ny tid), og koster 1100 kr. 

Samtaler foregår ved fremmøde i klinikken i Odense C. Samtaler kan dog også foregå pr. telefon ved ønske herom.  

Læs mere om tilskudsmuligheder, afbudspolitik med mere her. 

Anker 1
bottom of page